Del:

Åbn det kinesiske maritime marked

Kom med den danske delegation til Kina 1.-7. september 2013.

Med en markedsandel på 35 % af den globale ordrebeholdning på nye skibe ved udgangen af 2012 er Kina verdens absolut største skibsbygningsnation. I et svært og udfordrende marked har kineserne behov for at løfte deres maritime sektor længere op i værdikæden. Derfor efterspørger kinesiske værfter udenlandske virksomheder med ekspertise og kompetencer i den maritime sektor.

Ifølge tal fra Danske Maritime stammer 50 % af underleverancerne til et kinesisk produceret skib fra udenlandske leverandører. Det indebærer spændende og værdifulde muligheder for danske underleverandører af højteknologiske og grønne maritime løsninger.

Sidste år var statsminister Helle Thorning-Schmidt og daværende erhvervs- & vækstminister Ole Sohn allerede med til at åbne de kinesiske maritime døre for danske virksomheder, da de besøgte Kina i september 2012. Gode kontakter mellem danske og kinesiske interessenter blev skabt under besøgene, og Den Danske Ambassade i Kina og Danske Maritime vil nu følge op og bygge videre på disse kontakter.

Du kan blive en del af den danske maritime delegation, som understøttes af erhvervs- og vækstminsterens samt transportministerens besøg fra Danmark, der sammen besøger Kina i september 2013.

Delegationsbesøget afsluttes med “The Sino-Danish Conference on Green Shipbuilding” i Beijing, hvor danske kompetencer og ressourcer vises frem, og fremtidige kontakter skabes.

Klik her for yderligere oplysninger og program for delegationsbesøget.