Del:

Alfa Laval vinder ordre på nyt genindvindingssystem til spildolie

Alfa Laval – en af verdens førende leverandører inden for varmeoverførsel, centrifugal separation og væskehåndtering – har vundet en ordre hos et af de førende globale rederier i verden om at forsyne 40 skibe med Alfa Laval PureDry, som er et genindvindingssystem til spildolie. Ordren, som er bestilt i segmentet for Marine & Diesel, har en estimeret værdi på 40 millioner SEK, og leverancen er planlagt til 2014 og 2015.

Alfa Laval PureDry-systemet benytter alt genanvendeligt brændsel fra et skibs overskydende spildolie. Alfa Laval PureDry er en unik kombination af separations-teknologier, en ny type af højhastighedsseparator, som integrerer en solid kugle med en selvrensende teknologi. Systemet vil blive installeret om bord på 40 skibe.

“Dette er bestemt en meget betydningsfuld ordre på vores unikke Alfa Laval PureDry-system, som viser, at det er ved at opnå bred accept blandt rederier. Ordren bekræfter en klar tiltro til dette energisparende produkt,” siger Lars Renström, koncernchef og adm. direktør for Alfa Laval Group.

Vidste du, at…
et stort skib, som forbrænder 100 tons olie pr. dag, potentielt kan spare omkring 3 millioner SEK i løbet af et år ved at installere Alfa Laval PureDry?

Kilde: Alfa Laval