Del:

Danish Maritime Days nomineret til Københavns Initiativpris 2014

Pressemeddelelse fra Danish Maritime Days:

Én gang om året hylder Wonderful Copenhagen og Københavns Kommune arrangørerne af de op mod 200 internationale events, der årligt sætter København på verdenskortet. Det sker til Københavns Kongres og Event Award. I år er Danish Maritime Days nomineret til Københavns Initiativpris 2014.

”Vi er meget glade for nomineringen til Københavns Initiativpris 2014. Nomineringen er en stor anerkendelse af de mange selvstændige arrangører fra hele Det Blå Danmark, som placerede events på Danish Maritime Days’ åbne platform,” udtaler Michael Søsted, der er sekretariatschef i Danish Maritime Days.

Fra 6. til 10. oktober 2014 dannede Danish Maritime Days rammen om mere end 60 sociale og faglige events, der tilsammen tiltrak omkring 10.000 deltagere.

Danish Maritime Forum

Wonderful Copenhagen og Københavns Kommune fremhæver det maritime topmøde, Danish Maritime Forum, i deres indstilling. Danish Maritime Forum samlede mere en 200 internationale topledere, ministre, førende beslutningstagere og meningsdannere på Docken i Københavns Nordhavn. Her debatterede deltagerne de væsentligste udfordringer og muligheder, som den globale maritime branche står over for.

”Danish Maritime Forums unikke og involverende set-up har givet international genlyd. Nomineringen til Københavns Initiativpris 2014 giver os endnu mere blod på tanden til at afsøge nye samarbejdende og engagereende formater, der gør en global forskel og er med til at fremhæve dansk kultur og kvaliteter,” siger Michael Søsted.

I 2015 finder Danish Maritime Days sted 5.-9. oktober. Danish Maritime Forum løber af stablen 7.-8. oktober.

Ud over Danish Maritime Days er SWOOP Challenge CPH og Euroscience Open Forum 2014 også nomineret til Københavns Initiativpris 2014. Prisen uddeles til Københavns Kongres og Event Award den 18. marts 2015 på Københavns Rådhus.

For mere information kontakt venligst Torben Vemmelund, kommunikationsansvarlig, Danish Maritime Days på +45 2224 1446 eller tve@danishmaritimedays.com.

Om Danish Maritime Days

Danish Maritime Days er et offentligt- privat partnerskab mellem Danske Maritime, Danmarks Rederiforening og Søfartsstyrelsen. Danish Maritime Days var i 2014 støttet af Den Danske Maritime Fond, D/S Orients Fond, Den A.P. Møllerske Støttefond, Erhvervs- og Vækstministeriet, Hempel Fonden, Lauritzen Fonden og Torm Fonden.