Del:

Danske Maritimes iværksætterhus

Danske Maritimes Hus: Symfonivej 18 2730 Herlev

Danske Maritimes iværksætterhus

Danske Maritime har åbnet branchens eget maritime iværksætterhus i sit nye hovedsæde i Herlev, som Foreningen flyttede ind i ved årsskiftet 2017. 

’Danske Maritimes Hus’, som det er døbt, på Symfonivej 18 i Herlev har 816 kvm. fordelt på tre etager og har plads til 16 iværksættere samt en mindre maritim startup-virksomhed. Der er parkeringsplads for cirka 30 biler, og huset ligger tæt på både ringvej og motorvej, ligesom der kun et få minutters gang til Herlev S-station.

Iværksætterhuset er en win-win for iværksætterene og Danske Maritime. De kan trække på organisationens medarbejdere, der har en solid viden om kapital, jura, teknik, organisering, branchen, kommunikation og meget mere. Samtidig kan Danske Maritime som organisation være i nærkontakt med medlemmer, der bliver drevet af at forny branchen.

Iværksættermedlemskab

Danske Maritime søsætter samtidig et iværksættermedlemskab, som giver adgang til at deltage i en helt ny mentorordning med etablerede maritime virksomheder samt at trække på organisationens og medlemmernes ressourcer i det hele taget.

Adresse: Symfonivej 18, 2730 Herlev

Kontakt: ?