Del:

Danske Maritime udvider ledelsen med nyansat sekretariatschef

Pressemeddelelse fra Danske Maritime:

Cecilie Lykkegaard vender tilbage til Danske Maritime med titel af sekretariatschef som et led i en oprustning af området ’beskæftigelse og kompetencer’.

37-årige Cecilie Lykkegaard er ansat hos Danske Maritime i en nyoprettet stilling som sekretariatschef. Det sker som en styrkelse af både ledelsen og fagområdet ’beskæftigelse og kompetencer’ samt eventområdet hos Danske Maritime, der er branche- og arbejdsgiverforening for maritime service- og udstyrsleverandører og skibsværfter.

Cecilie Lykkegaard har tidligere været projektleder i Danske Maritime i ti år fra 2004 til 2014 og har siden været kommunikationschef hos Sadolin & Albæk. Nu vender hun retur til Danske Maritime i en ny rolle, med nye opgaver og med plads i ledelsen.

”Jeg er meget glad for at få Cecilie retur. Med den vækst, vi har oplevet de seneste år på medlemssiden, har vi behov for at styrke organisationen, særligt inden for fagområdet beskæftigelse og kompetencer, hvor branchen har store udfordringer i de kommende år. Det er en fantastisk styrke at kunne tilbyde vores medlemmer, projektpartnere og medarbejdere en leder, der både er kendt og anerkendt i det maritime, og som kender sit fagområde til fingerspidserne,” siger adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Maritime.

Danske Maritime er sekretariat for eller partner på flere projekter på beskæftigelses- og kompetenceområdet. Der er flere initiativer og projekter under opsejling, blandt andet støttet af Den Danske Maritime Fond, som skal skabe og styrke det blå spor i de tekniske uddannelser. Det bliver Cecilie Lykkegaards ansvar at sikre, at initiativerne bliver koordineret og kører efter planen. Hun indgår endvidere i den daglige ledelse af sekretariatet, hvor hun blandt andet vil fokusere på events og konferencer, som Danske Maritime arrangerer.

”Det har været spændende og lærerigt med nye udfordringer i en virksomhed i en helt anden branche. Men jeg har glædet mig til at vende retur til det politiske miljø, hvor man som organisation arbejder på at forbedre vilkår for mange virksomheder. Og jeg glæder mig især over at blive en del af Danske Maritime igen. Når man først har haft sin gang i Det Blå Danmark, slipper man det aldrig helt igen,” siger Cecilie Lykkegaard.

Cecilie Lykkegaard, der er cand. comm. fra RUC, et startet pr. 15. august 2016.

Ledergruppen hos Danske Maritime vil fremover bestå af Jenny N. Braat, adm. direktør, Michael Prehn, underdirektør, og Cecilie Lykkegaard, sekretariatschef.

Kontakt:
Kim Marquart, kommunikationsrådgiver, kim@danskemaritime.dk, 40 87 78 69
Jenny N. Braat, adm. direktør, jnb@danskemaritime.dk, 24 82 26 65