Del:

Hirtshals Yard offentliggør positivt årsregnskab

Med en fordobling i indtjeningen i 2014 har Hirtshals Yards adm. direktør Rasmus Brohus positive forventninger til værftet i 2015, skriver ShippingWatch.

Med speciale i blandt andet dokninger, reparationer og service til forsyningsbåde i både små og mellemstore størrelser, samt service til slæbebåde som bliver brugt i offshoreindustrien, har Hirtshals Yard en fornuftig forretning.

“Selvfølgelig er offshore lige nu ikke helt så interessant, som det har været. Men vi er ikke kun afhængig af de store offshorekunder, og vi er ikke ramt så hårdt på fiskeskibene,” siger Rasmus Brohus til ShippingWatch.

Hirtshals Yard valgte i 2014 at etablere deres egen plastafdeling, grundet det store antal af kunder fra fiskeri-industrien.

Mange af Hirtshals Yards kunder har plaststøbt køling. Det betyder at Hirtshals Yard, med deres nye afdeling, kan imødekomme kundernes behov og derfor ikke har brug for underleverandør til at yde den service.

Hirtshals Yard samarbejder dog stadig i høj grad med andre virksomheder indenfor samme område.

“Nordjylland er et godt eksempel på det nære samarbejde, der eksisterer mellem leverandører og værfter. Det er med til at styrke alle parter,” forklarede Danske Maritimes adm. direktør, Jenny N. Braat, sidste år til ShippingWatch

Læs artiklen på ShippingWatch her