Del:

Housewarming hos Danske Maritime 14. april

Danske Maritime vil gerne byde velkommen i vores nye lokaler på Amaliegade 14, 1. sal. Vores housewarming foregår 14. april 2015 mellem kl. 14:00-16:30. Vi byder på lidt til ganen og maven, og vi håber at se mange medlemmer, samarbejdspartnere og gamle venner af Foreningen til et par hyggelige timer.

Vejen til denne housewarming har været noget lang og omstændelig. Flytningen gik meget rask og fint, men lige som vi havde fået det meste på plads, fik vi lov at mærke, at store mængder regnvand og et ægte Frederiksstadshus fra 1753 ikke altid går helt i spænd. Vandet væltede ind ad et defekt vindue, et gulv måtte brækkes op, tørring skulle til og et nyt gulv lægges efter særligt sjældent mønster. Nu er vi så endelig blevet herrer i vores egne lokaler omgivet af mange fine kontorer, tæt på styrelser og organisationer, blot et stenkast fra Amalienborg.

Kommer du i bil til vores housewarming, har vi vedhæftet et par ideer til mulige steder i nærheden at stille den fra sig. Bemærk at også Københavns Kommune har opdaget problemerne med store regnmængder, så de bruger 2015 på at grave Sankt Annæ Plads op, for at skabe skybrudssikring og give et løft til den gamle plads, men det betyder, at stort set al parkering der er suspenderet.

På glædeligt gensyn den 14. april!

N.B. Hvis du skulle ønske at begave Foreningen, har vi da opdaget, at de nye lokaler, og de aktiviteter de befordrer, har givet anledning til nye behov og ønsker. En ønskeseddel kan indhentes hos Anne Holst på  ah@danskemaritime.dk.