Del:

Nordhavn klar med ny afdeling

Pressemeddelelse fra Nordhavn Marine & Offshore:

Nordhavn Marine & Offshore A/S oplever stor efterspørgsel på renovering af topstykker. Nu har virksomheden etableret en ny afdeling for renovering af topstykker fra alle mærker af fastrunning motorer, både diesel- og benzindrevne.

”Vores servicefolk oplevede somme tider lang responstid, når de bestilte nye topstykker, især til ældre motorer og udgåede modeller. Derfor var der en stor efterspørgsel fra kundernes side på en nu og her-løsning. Det kan vi tilbyde med den nye afdeling”, siger Jørk Rudolph, salgschef ved Nordhavn Marine & Offshore A/S.

Med etableringen af den nye afdeling har Nordhavn nu mulighed for at begrænse den tid, et skib ligger stille og venter på et nyt topstykke. Virksomheden har mere end 60 års erfaring med at levere både komplekse totalløsninger og reservedele til dieselmotorer, generatoranlæg, dieselgeneratorer og nødstrømsanlæg inden for marine, offshore og industri. Desuden rykker Nordhavns teknikere ud 24 timer i døgnet over hele verden.

Nordhavns produkter er baseret på kendte mærker som Sisu og Scania, men i den nye afdeling renoveres alle mærker fra fastrunning motorer. Noget, der sparer kunderne tid og penge og noget, der fylder værkstedet godt op hos Nordhavn med topstykker, der efter en kærlig behandling har mange år i sig endnu. Nogle topstykker skal have skiftet defekte komponenter, andre skal renses for urenheder, der gør, at de ikke kan holde kompression.

”Og selvom vi endnu ikke har markedsført den nye afdeling, så er der allerede stor travlhed. Derfor ser vi store perspektiver i det og har høje forventninger”, siger Jørk Rudolph.

Kilde: Nordhavn Marine & Offshore