Del:

Rabatordninger med samarbejdspartnere

PFA – bliv en del af et stærkt forsikrings- og opsparingsfællesskab

Danske Maritime har indgået en rammeaftale med Danmarks største pensionsselskab PFA. Det giver alle medlemsvirksomheder mulighed for at blive en del af et stærkt forsikrings- og opsparingsfælleskab, hvor jeres medarbejdere kan få en pensionsordning med attraktive forsikringer, en god opsparing til fremtiden og konkurrencedygtige priser.

 • Gode afkast på opsparingen
 • Tryghed her og nu
 • Del i overskuddet
 • Lave omkostninger
 • Rådgivning hele vejen rundt
 • Adgang til attraktive lejeboliger
Læse mere om PFA

Codan – Få skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning

Som medlem af Danske Maritime kan du få skræddersyede forsikringer og specialiseret rådgivning til din virksomhed.
Med Codan får I ikke bare et forsikringsselskab med mere end 100 års erfaring. I får også en rådgiver, der er førende inden for forsikringsløsninger til Det Blå Danmark og den maritime industri.

 • Internationale spidskompetencer
 • Forsikring der følger med din virksomheds udvikling
 • Aftaleraba
 • Overskudsdeling
 • Gratis dækning af retshjælp
 • Få vurderet erstatningsansvaret
 Se folderen “Få flere forretningsmæssige fordele”
 Læs mere om Codan

Gorrissen Federspiel – Juridisk rådgivning

Din virksomhed kan som medlem af Danske Maritime drage fordel af Gorrissen Federspiels professionelle juridiske rådgivning og advokatbistand. Gorrissen Federspiel er blandt de førende erhvervsadvokatvirksomheder i Danmark og rådgiver inden for alle grene af dansk og EU erhvervsjura. Firmaet har Danmarks største afdeling af shippingjurister og har i mange år været rådgiver for værfter, leverandører og rederier. Firmaet var tidligere advokater for Skibsværftsforeningen og udarbejdede dennes standardkontrakter. Gorrissen Federspiel har tætte, mangeårige relationer til førende advokater i hele verden og kan med kort varsel skaffe professionel rådgivning, hvor det er nødvendigt.

 • Gratis hotline
 • Gratis juridisk rådgivning på LinkedIn
 • Gratis adgang til vejledningsmøder
 • Tjek af standardbetingelser
 • Deltag i faglige møder
 • Adgang til branchespecialister
Læse mere om Gorrissen Federspiel

Vinderstrategi A/S – Få toptunet virksomhedens strategi

Vinderstrategi A/S tilbyder større virksomheder og vækstvirksomheder en skarpere målrettet strategi med det formål at gøre dem til vindervirksomheder.
Særligt tilbud til medlemmer: Spar 25 % på strategikursus i marts 2019 og 10% på de efterfølgendese kursusbeskrivelsen her
Se website

Keypoint – E-MasterClass i strategi

Keypoint yder rådgivning og sparring til virksomheder, der ønsker at styrke deres vækst og værdiskabelse

Scan-Group

Hos Scan-Group får din virksomhed adgang til nogle særlige fordele hos gruppens selskaber. Medlemstilbuddene til Danske Maritimes medlemmer spænder bredt fra avancerede maritime logistikløsninger til arrangementer på Simons Golfklub og mulighed for attraktive tilbud på ferielejligheder. Log ind med dine brugeroplysninger, og få overblik over de mange tilbud og bonusordning på logistikløsninger skræddersyet til den maritime industri.

Scan Group blev grundlagt i København den 1. april 1969 af hr. A. Simonsen. Hr. A. Simonsen er stadig CEO og eneejer af Scan-gruppen, herunder Shipco Transport-koncernen og Strait Air Transport.

Scan Group er i dag til stede i over 40 lande verden over og beskæftiger mere end 3.000 medarbejdere på 156 kontorer.

EasySearch ApS – rekruttering (search & select)

I dagens arbejdsmarked er det ikke nok at slå en stilling op for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. De rigtige kandidater skal opsøges, og jobbet skal sælges ind til dem.

EasySearch har specialiseret sig i rekruttering af fagspecialister og mellemledere med fokus på digitale profiler. Vi anvender erfarne rekrutteringskonsulenter med bred ledelsesmæssig erfaring fra forskellige brancher til både search & selection. Vi har en pragmatisk tilgang til rekruttering og sætter en ære i at gøre det hurtigt, effektivt og økonomisk. Sammen med virksomheden fastlægger vi kandidatens profil og retter herefter direkte henvendelse til relevante kandidater, som matcher profilen. Vi finder fx digitale marketingmedarbejdere, projektledere, key account managere, designere, software udviklere, ingeniører m.m.

Vores ydelse
o Fastlæggelse af kandidatprofil
o Udarbejdelse af stillingsopslag
o Search
o Screening af kandidater på telefon
o Face to face interviews
o Administration af rekrutteringsprocessen, behandling af ansøgninger, tilbagemeldinger til kandidater mm.

Telefoninterviews med de mest relevante kandidater foretages af researcher (typisk 10-20 kandidater). Face to Face interview foretages af rekrutteringskonsulent (typisk 5-10 kandidater). 2-3 topkandidater præsenteres for kunden. Såfremt vi ikke er i mål dermed leveres yderligere kandidater til opgaven er løst. Processen er agil og kandidater tages løbende til samtale og sendes videre til kunden, således at ventetiden for kandidaten minimeres så meget som muligt (dog kan der samles hold til interview hos kunden efter ønske og alt afhængig af opgavens sværhedsgrad).

Kontakt
EasySearch ApS – Michael Kock – Tel. 4278 4278 | www.easysearch.dk

Rådgivning fra Dansk Maritime

Kursus i eksportfinansiering

Danske Maritime tilbyder et eksportfinansieringskursus, der kan tilpasses medlemsvirksomhedernes behov.
Kurset udbydes til enkeltvirksomheder og afholdes hos virksomheden selv, så flere medarbejdere med
funktioner inden for fx salg, ordrehåndtering, shipping, økonomi og finans kan deltage.
Se information om kurserne

Opdateres

Vi arbejder i øjeblikket på at kunne vise flere af Foreningens tilbud herunder. I mellemtiden er du velkomment til at kontakte os for en uddybning af, hvad vi kan hjælpe din virksomhed med på e-mail.

Bliv medlem