Del:

Se TV2-indslag: Kæmpe potentiale i den maritime industri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se indslag og artikel på TV2 Nord

Danmark er en stærk maritim nation. Det Blå Danmark beskæftiger i alt cirka 100.000 mennesker, og den samlede produktion i erhvervet svarer til cirka 9,5 procent af værdien af den samlede produktion i Danmark. Og potentialet er endnu større.

“At potentialet for vækst er til stede i den danske maritime industri er indiskutalt. Og det er helt afgørende for den maritime industri, at vi sætter fokus på, hvordan vi får udløst det enorme potentiale og overkommer de barrierer, som danske maritime virksomheder møder i deres hverdag,” siger direktør Jenny N. Braat fra Danske Maritime til TV2 Nord.

Frederikshavn vil gerne være centrum for det maritime Danmark, og det ønske ser ikke helt urealistisk ud. Dagen går med taler og snak – for Frederikshavn er et stort potentiale, når snakken falder på den maritime industri.

“Det har stor betydning, ikke kun for Frederikshavn, men faktisk også for hele regionen. For det Blå Vækstteam, som vi har besøg af, er jo nedsat af Erhvervsministeren,” siger Birgit Hansen til TV2 Nord.

Se program for seminaret