Del:

Seminar den 12. december om vækstpotentialet i maritim industri

Mød vækstteamet for Det Blå Danmark og deltag i dialogen om, hvordan vi udløser vækstpotentialet i den danske maritime industri, når Danske Maritime inviterer til åbent seminar den 12. december kl. 14.00-16.00 i Frederikshavn.

Danmark er en stærk maritim nation. Det Blå Danmark beskæftiger i alt ca. 100.000 mennesker, og den samlede produktion i erhvervet svarer til ca. 9,5 procent af værdien af den samlede produktion i Danmark. Og potentialet er endnu større. Men hvad skal der til for at udløse vækstpotentialet i den danske maritime industri?

Dette spørgsmål tager Danske Maritime op ved et åbent seminar den 12. december 2016 kl. 14.00-16.00 på Hotel Jutlandia i Frederikshavn. Alle er inviteret til at tage del i dialogen. Seminaret ligger i forlængelse af det næste møde i Vækstteam 2 for Det Blå Danmark, som også deltager i eftermiddagens seminar.

Afgørende med fokus på potentialet

”At potentialet for vækst er til stede i den danske maritime industri er indiskutalt. Og det er helt afgørende for den maritime industri, at vi sætter fokus på, hvordan vi får udløst det enorme potentiale og overkommer de barrierer, som danske maritime virksomheder møder i deres hverdag. Alle i det nordjyske med interesse for den maritime industri bør møde op og samtidig møde deltagerne i Vækstteamet for Det Blå Danmark, der har en central rolle i at påvirke industriens fremtid,” siger adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Maritime.

Programmet indledes med velkomst og introduktion til den danske maritime industri ved adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Maritime. Dernæst taler adm. direktør Christine Lunde, MARCOD, om den nordyske maritime klynge. Under emnet ’Danmark som maritimt produktionsland – vejen til vækst på et globalt marked’ er der indlæg fra Vestergaard Marine Service ved CEO Peter Krogh Nymand, Green Instruments ved Managing Director Oluf Sigh og Karstensens Skibsværft ved adm. direktør Knud Degn Karstensen. Adm. direktør Mikkel Seedorff Sørensen, Frederikshavn Havn, taler om ’Ophugning i Danmark – muligheder og udfordringer’. Borgmester Birgit Hansen (S), Frederikshavn Kommune, er sidste indlægsholder om emnet ’Den maritime industris betydning for Nordjylland’, inden Jenny N. Braat samler op og runder af.

Se programmet her

Tilmelding kan ske senest 8. december 2016 til Danske Maritime på lyn@danskemaritime.dk Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .