Del:

Statsbesøg i Kina

Der er nu åbnet mulighed for at deltage i en stor dansk erhvervsdelegation med Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen på deres statsbesøg i Kina den 24.-28. april 2014.

Regentparret vil deltage i en bred vifte af kommercielle og kulturelle arrangementer med det formål at fremme Danmark og danske virksomheder i Kina. Regentparret vil blive ledsaget af fire danske ministre.

Programmet fra Danmarks Eksportråd tilbyder en platform for at styrke de deltagende virksomheders profil i retning af eksisterende og nye partnere i Kina.

Der vil under statsbesøget være fokus på erhvervsaktiviteter inden for en række sektorer, herunder bl.a. den maritime sektor. Der er den 25. april i Beijing arrangeret en “Sustainable Maritime Conference Session”. Den 28. april vil der om formiddagen blive afholdt et “Green Shipbuilding Seminar”. Samme dag er der om eftermiddagen arrangeret en højtideligholdelse af 40-året for indgåelse af den dansk-kinesiske søfartsaftale. Danske Maritime deltager i tilrettelæggelsen af såvel “Sustainable Maritime Conference Session” i Beijing som i tilrettelæggelsen af “Green Shipbuilding Seminar” i Shanghai.

Se invationen her og det tentative program her.

Bemærk, at invitationen foreskriver, at der skal foretages on-line registrering senest den 7. april 2014. Registrering kan foretages via DI’s hjemmeside her.