Del:

Tag med Danske Maritime på erhvervsfremstød i USA

Kronprinsparrets besøg i Washington DC og Boston

H.K.H Kronprinsen og H.K.H Kronprinsessen besøger USA den 27.-30. september 2016. Der er i den forbindelse mulighed for, at danske maritimes medlemsvirksomheder kan deltage i en stor dansk erhvervsdelegation. Medlemsvirksomhederne vil under erhvervsfremstødet have mulighed for at møde repræsentanter for bl.a. rederier, maritime myndigheder i USA samt repræsentanter fra universitetsverdenen. Delegationen vil begynde med aktiviteter i Washington DC efterfulgt af et program for aktiviteter i Boston. Aktiviteterne vil bl.a. tage form af seminarer, workshops samt forretningsfrokoster og -middage. De erhvervsområder, der er i centrum under besøget er foruden det maritime område: Bæredygtighed, sundhed samt landbrug og fødevarer. I det planlagte maritime spor vil fokus være på søfart, maritime produkter, løsninger og teknologier, herunder især på de lovgivningsmæssige rammer både i internationalt regi og i USA for både handel, miljø og maritim sikkerhed.

Den officielle invitation, som også indeholder vejledning i, hvordan medlemsvirksomhederne registrerer sig på den officielle hjemmeside for det royale besøg, https://danishroyalvisit.dk/usa2016, er vedhæftet.

Pris for deltagelse i erhvervsdelegationen i forbindelse med kronprinsparrets besøg er 25.000 DKK pr. virksomhed. Deltagerprisen er beregnet på basis af 50 deltagende virksomheder. Tilmeldingsfristen er 1. juni 2016