Del:

Tyvstart Folkemødet i Københavns Havn tirsdag den 14. juni

olkemødet på Bornholm vil om kort tid rydde både medieflader, feriekalendere og optage en række beslutningstagere, som sætter kursen mod Bornholm. Men Det Blå Danmark udnytter nu, at vi af natur er særdeles bevægelige.

Derfor byder vi velkommen til en snigpremiere, hvor Folkemødet tager ‘on tour’. Selv om du ikke kan finde hotelværelser, færgekapacitet og tid i kalenderen til en Bornholmertur, behøver du altså ikke gå glip af Folkemødet.

Folkeskibet Maja lægger således til ved Amaliehaven (Larsens Plads/Toldbodgade) tirsdag den 14. juni. Kom og vær med, når vi tyvstarter Folkemødet lige midt i vores hovedstad. Der er både ny viden, spændende debat, sjov quiz og lidt til ganen – præcis som på klippeøen.

Tirsdag den 14. juni, kl. 14.15 sætter vi således fokus på uddannelse og karrieremuligheder i Danmarks største eksportklynge – Det Blå Danmark.

  • Kl. 14.15: Velkomst, direktører fra Danmarks Rederiforening, Danske Maritime og Danske Havne.
  • Kl. 14.20: ”En verden til forskel” Anne Bay Riisager fra World Careers-kampagnen fortæller om karriereveje til det Blå Danmark.
  • Kl. 14.35: ”Fremtidens Maritime Håndværker” Jan Boyesen fra projektet af samme navn fortæller, hvad fremtiden byder på.
  • Kl. 14.50: ”Er de rette kompetencer til stede for det Blå Danmark i de kommende år?”. Debat mellem Henrik Kjærgaard, næstformand i Dansk Metal, og Jakob Engel-Schmidt, uddannelses- og forskningsordfører i Venstre.
  • Kl. 15.15: ”Sænke slagskibe – hvem er den bedste admiral?”. Sommerquiz mellem Jakob Engel-Schmidt og Lea Wermelin, havneordfører i Socialdemokratiet.
  • Kl. 15.40: Tak for i dag.

Der er plads om bord på Maja til både godt og skidt vejr. Uanset, så sørger vi for snacks og drikkevarer, så alle er godt tilpas.

Søg i øvrigt på ’Det Blå Danmark’ i Folkemødets onlineprogram og få overblik over de mange aktiviteter, alt sammen i Allinge Havn kajplads H8. https://kalender.brk.dk/event/list

Arrangementerne er sponseret af Den Danske Maritime Fond.