Del:

Vestergaard Marine Service vinder Vækst og Viljepris

Vækst og Vilje Erhvervs- og kulturarrangementet fandt sted for 9. gang i Det Musiske Hus i sidste uge. Her fejrede Erhvervshus Nord de virksomheder eller personer i Frederikshavn Kommune, som har ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med erhvervsudviklingen i Frederikshavn Kommune.

Vinderen af Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2013 blev Vestergaard Marine Service A/S, som vandt blandt 15 kandidater, der var indstillet af de lokale erhvervsforeninger, handelsstandsforeninger og Turisthus Nord.

I indstillingen stod der blandt andet: Årets vinder blev etableret tilbage i 2001 med blot to ansatte. Siden er det gået stødt frem for virksomheden, der i dag tæller hele 140 ansatte, og som opererer over det meste af verden, men med hjemmeadresse på Frederikshavn Havn. Det er ægte vækst og vilje. Når man samtidig kalder sig ´The World´s Best Alternative’ viser det blot, at Janteloven er død her i byen. Virksomheden har høje ambitioner kombineret med sund, nordjysk fornuft, som kommer til udtryk i deres motto ‘Kan du stave det, så kan vi lave det.” En model, som de har haft stor succes med, og virksomheden har på bedste vist formået at omstille sig fra de danske skibsværfters storhedstid til nye globale marked med krav om innovative løsninger af høj kvalitet og grøn vækst.

Vinderen af Iværksætterprisen, der gives til en op til fem år gammel virksomhed, blev Grenen Maskinfabrik ApS i Skagen, der specialiserer sig i at lave komplicerede emner i stål til offshore, det maritime, minedrift og landbrug.

Kilde: Erhvervshus Nord