Del:

Vil du med statsministeren til Sydkorea?

Danske Maritime kan nu i samarbejde med Den Kgl. Danske Ambassade i Seoul, Danmarks Rederiforening, Eksportforeningen og DI invitere virksomheder inden for marine-, shipping- og offshore-industrien til at deltage i en række arrangementer sammen med statsministeren den 5.- 8. marts 2014 i Korea. Arrangementet skal ses som opfølgning på Green Growth Alliance, som blev afholdt i slutningen af oktober i 2014.  Der er frist for tilmelding allerede den 17. januar 2014.

Statsministeren planlægger at besøge Sydkorea den 5. – 8. marts 2014, hvor hun vil deltage i en række erhvervsrettede aktiviteter inden for grøn teknologi, marine og offshore, sundhed, elektronik, agroindustri, mode, livsstil og fødevarer samt en “entrepreneurship camp” for ICT opstartsvirksomheder arrangeret af ambassaden i Seoul i samarbejde med Dansk Industri, Danmarks Rederiforening, Danske Maritime og Danish Marine Group og Danish Offshore Energy Group under Eksportforeningen samt Landbrug og Fødevarer.

Statsministeren vil bruge den altovervejende del af sin tid i Sydkorea på personligt at støtte deltagende danske virksomheder ved en række erhvervsrettede arrangementer, der vil sætte fokus på Danmark og give danske virksomheder mulighed for at skabe kontakter og udvikle netværk på højt niveau.

Inden for marine, offshore og shipping byder besøget på gennemførelsen af det fjerde møde i den Dansk-Koreanske Grønne Vækstalliance med statsministeren i spidsen. Mødet følger op på de tre tidligere vellykkede møder i henholdsvis København (2011 og 2013) og Seoul (2012), der har budt på enestående netværksmuligheder og sektorfokuserede aktiviteter på højeste niveau. Det fjerde møde vil i lighed med det tredje møde i oktober 2013 i København sætte fokus på grønne løsninger inden for marine, offshore og shipping som ét af i alt tre spor, hvor de to øvrige sætter fokus på teknologi og løsninger relateret til energieffektivitet og vedvarende energi i bred forstand.

Yderligere oplysninger om program og tilmelding findes her.

Særskilt program Marine, Offshore and Shipping Seminar d. 6. marts 2014.