Hjem > Medlemmer > EMRI A/S
13. april 2018

EMRI A/S

EMRI HAR MERE END 45’ÅRS ERFARING I BRANCHEN

EMRI har leveret produkter af høj dansk kvalitet til at skabe perfekt skibskontrol for manøvrering af skibe siden virksomhedens start tilbage i 1972. EMRI’s kerneprodukter er styrekontrolsystemer og autopiloter, som kan bruges til track control.

EMRI’s SEM200 Autopilot er blevet solgt i næsten 2 årtier verden over. Den nye SEM300 Autopilot med den hidtil bedste brugergrænseflade, blev lanceret i 2012 og er designet ud fra erfaringerne fra tidligere autopiloter med tre ydeevner: Economy, Medium og Precise.

Styrekontrolsystemer har i mange år været en af EMRI’s kernekompetencer. Fjernbetjeningssystemerne til styresystemerne er designet til at passe til ejerens krav til systemets sikkerhed og brugervenlighed. EMRI kan levere rorkontrol kasser af høj kvalitet til flere af markedets førende styresystemer.

EMRI designer og producerer også Joystick Dynamic Positioning systems. Hvert system er nøje analyseret, programmeret og testet på fabrikken før levering. Brændstofbesparende algoritmer er tilgængelige som standard. Features såsom follow ROV og Anchoring Support er tilgængelige som tilvalg. 

EMRI A/S
Marielundvej 37A, 2730 Herlev

CEO / Managing Director Claus Nørtoft Thomsen

Tlf.: +45 44 91 82 04
E-mail: inf@emri.dk
Web: www.emri.dk

Læs mere om