Bliv medlem

Som medlem af Danske Maritime får du mulighed for at gøre din stemme gældende både nationalt og internationalt gennem Foreningens arbejde i Danmark, SEA Europe og IMO. Derudover får du rig mulighed for at udvide dit netværk i Det Blå Danmark til vores medlemsarrangementer, som du løbende vil blive inviteret med til. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig med henblik på et uforpligtende introduktionsmøde.

Iværksættermedlem

Er du iværksætter eller del af en startup, så tilbyder vi et særligt iværksættermedlemskab. Som maritim iværksætter og medlem af Danske Maritime får du desuden mulighed for at få plads i vores maritime startup hub centralt i Herlev. Lad os hjælpe med at få din maritime virksomhed godt fra start, udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Støttemedlem

Er din virksomhed ikke i den maritime industri, men ønsker I at oparbejde en relation til vores medlemmer, så kan et støttemedlemsskab være det rigtige for jer. Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig med henblik på et introduktionsmøde.

Kort om Danske Maritime

Danske Maritime er den danske maritime industris organisation. Vi arbejder politisk for at sikre vores medlemmer de mest fordelagtige vilkår. Ud over vores indsats i Danmark, arbejder vi også aktivt for vores medlemmer i EU, hvor vi er med i organisationen SEA Europe og internationalt i International Maritime Organisation (IMO), der er den internationale maritime organisation under FN, hvor blandt andet internationale aftaler på miljø- og sikkerhedsområdet aftales.
Læs mere om Danske Maritime eller læs seneste årsberetning.