Hjem > Iværksætterrådgivning

Iværksætterrådgivning

Hvis Danmark skal være i front med den maritime udvikling, kræver det en kritisk masse af maritime iværksættere. De skal kunne udvikle nye koncepter, teste produkter i et virkelighedsnært miljø og tænke nye forretningsmuligheder i krydsfeltet mellem det maritime og andre brancher.

For at give iværksætterne de bedste betingelser, og for at gøre vejen fra idé til produkt kortere, har Danske Maritime etableret en maritimt iværksætterservice. Her kan iværksættere sparre indbyrdes og med Danske Maritime, og den enkelte iværksætter kan blive bragt sammen med relevante virksomheder og særligt udvalgte mentorer.

Den maritime iværksætterservice indeholder:

Iværksætterhuset: Danske Maritime tilbyder kontorpladser til iværksættere på Symfonivej 18, 2730 Herlev. Huset har 816 kvm. fordelt på tre etager og har plads til 16 iværksættere samt en mindre maritim startup-virksomhed. Der er parkeringsplads for cirka 30 biler, og huset ligger tæt på både ringvej og motorvej, ligesom der kun et få minutters gang til Herlev S-station. Iværksætterne kan trække på organisationens medarbejdere, der har en solid viden om kapital, jura, teknik, organisering, branchen, kommunikation og meget mere. Samtidig kan Danske Maritime som organisation være i nærkontakt med medlemmer, der bliver drevet af at forny branchen.

The Hub: Danske Maritime har etableret et samarbejde med iværksætterportalen The Hub, som drives af Danske Bank. Danske Maritime opretter som en service den maritime iværksættervirksomhed med en profil på The Hub, som giver iværksætteren adgang til at søge medarbejdere, få yderligere eksponering, søge funding, tools og events. Se de maritime virksomheder på The Hub

Finansiering: Danske Maritime giver vejledning om alle finansielle aspekter og er gerne med på sidelinjen ved forhandling af finansiering.

Mentorordning: Danske Maritime har søsat en helt ny mentorordning med etablerede maritime virksomheder samt at trække på organisationens og medlemmernes ressourcer i det hele taget.

Iværksættermedlemskab: Danske Maritime tilbyder et iværksættermedlemskab, som giver adgang til at deltage i flere af iværksættertilbuddene.
Er du iværksætter og vil høre mere om mulighederne, så kontakt os på info@danskemaritime.dk eller ring  33132416.

#BlueGrowth: Vi arrangerer løbende netværksarrangementer for maritime iværksættere. Se videoen her fra vores arrangement 14. november 2018.