Deadline for DMD-arrangementer er 1. april

I skal snart have titel, dag og sted klar for at få jeres event under Danish Maritime Days omtalt i en international markedsføringskampagne i maj.

Danish Maritime Days finder også i år sted i uge 41, som er 5.-9. oktober. Men der er deadline allerede om to måneder, hvis et arrangement skal med i en fælles international markedsføringskampagne over for mulige deltagere.

I 2014 var der over 50 maritime arrangementer i ugens løb over hele landet, lige fra seminarer og konferencer til virksomhedsbesøg og andre events, og i alt deltog over 10.000 personer i Danish Maritime Days.
I år vil sekretariatet øge indsatsen for at tiltrække endnu flere gæster og deltagere til de mange arrangementer, herunder messen Danish Maritime Fair, som løber i tre dage fra 6.-8. oktober.

Virksomheder og organisationer, som vil afholde en event under Danish Maritime Days, skal senest 1. april sende arrangementets titel, dato og sted til sekretariatet. Så kommer arrangementet med i en storstilet international direkte markedsføringskampagne i starten af maj.

Sekretariatet efterlyser også fysiske adresser på virksomheder, organisationer og personer, som vil være oplagte modtagere af markedsføringsmaterialet.

Til det internationale maritime topmøde Danish Maritime Forum er adgangen til deltagelse også i år ved særlig invitation, så det er deltagere til de øvrige arrangementer og messen, der vil blive nået gennem den direkte markedsføringskampagne.

Hvis fristen 1. april ikke kan nås, kan arrangementet fortsat blive en del af markedsføringen på internettet, herunder eventkalenderen, blot det er planlagt senest 20. august.

Kontakt sekretariatet for nærmere information for kriterier og muligheder for samarbejde med andre arrangører på info@danishmaritimedays.com eller telefon 38 40 18 00. Læs mere her www.danishmaritimedays.dk

De temariske spor, der foreløbigt arbejdes med i årets planlægning, er:

Meeting the Transportation Infrastructure Needs of the Future
Unlocking Growth in the Emerging Economies
Workforce of the Future
Leveraging New Technologies and Innovation
Sustainable Growth
Maritime Growth Areas of the Future
Maritime Security