Del:

Indlæser Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Denne aktivitet er allerede afholdt.

DANISH ROYAL VISIT TO FINLAND

13. september 2018 - 14. september 2018

Danske Maritime arrengerer i samarbejde med Eksportrådet/Ambassaden i Helsinki, Eksportforeningen, DI og SMV-Danmark en række interessante maritime aktiviteter i forbindelse med HKH kronprinsens officielle besøg i Finland 13.-14. september. Hovedbegivenheden i det maritime spor er et stort match-making arrangement fredag den 14. september i Turku med deltagelse af repræsentanter fra Meyer Turku og værftets finske underleverandører. Meyer Turku har oplyst, at de deltagende danske virksomheder under arrangementet vil blive matchet med de relevante indkøbere og tekniske eksperter.

Der er indkommet en del tilmeldinger fra virksomheder om deltagelse i det maritime spor, men der er stadig ledige pladser for interesserede medlemsvirksomheder.

Fristen for tilmelding er torsdag 31. maj 2018 . Tilmelding sker ved registrering på hjemmesiden www.danishroyalvisit.dk/finland2018/sign-up

Danske Maritime hører gerne fra medlemmer, der ønsker at tilmelde sig, og Foreningen besvarer også gerne eventuelle spørgsmål. Og vi hjælper desuden gerne, hvis der skulle opstå udfordringer med registrering på hjemmesiden.

Kontaktpersoner hos Danske Maritime er international chef Klaus Rostell (kro@danskemaritime.dk, tlf. dir. 42149522) og administrativ medarbejder/grafiker Lykke Neis Nielsen (lyn@danskemaritime.dk, tlf. dir. 42149531).

For mere information – Se invitationen her

Detaljer

Start:
13. september 2018
Slut:
14. september 2018
Se alle aktiviteter