Hjem > Aktiviteter > Workshop den 21. marts 2023 i samarbejde med SDU Center for Large Structure Production om nye uddannelsesmuligheder
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop den 21. marts 2023 i samarbejde med SDU Center for Large Structure Production om nye uddannelsesmuligheder

21. marts, 10:00 - 13:30

Nye uddannelsesmuligheder for medarbejdere og beslutningstagere i den maritime sektor

Danske Maritime og SDU’s LSP Center afholder workshop for interessenter i den maritime sektor. Er du interesseret i uddannelse i digitalisering og automatiseret produktion af store konstruktioner, så deltag på workshoppen den 21. marts mellem 10 og 13.30, hvor vi introducerer dig til LSP centret og de services, der tilbydes.

Deltag i workshoppen på Odense Havn, Kystvejen 100, 5330 Munkebo og få ny viden og medvirk i diskussionen mellem industrien og den akademiske verden om fremtidens teknologier.

Målet med workshoppen er at give virksomheder fra den maritime sektor en indsigt i nye uddannelsesmuligheder. Uddannelse inden for digitalisering og automatisering med robotter til store konstruktioner baner vejen for en bæredygtig produktion, bedre arbejdsmiljø og større økonomisk vækst.

Du vil på workshoppen møde repræsentanter for blandt andet:

  • Odense Robotics
  • Danske Maritime
  • Virksomheder i klyngen
  • Samt repræsentanter for uddannelsesinstitutioner

Workshoppen
Som oplæg til workshoppen introduceres I til LSP-platformen, herunder:

  • Indholdet i LSP Uddannelses Platform (hvilken viden kan I tilgå, hvilke kurser kan I deltage i, og hvornår udbydes kurserne)
  • Indholdet i LSP Service Platformen (hvad kan centret tilbyde jer som virksomhed, uddannelsesinstitution eller iværksætter)
  • Status på LSP centeret

Oplægget fører til workshoppen, hvor vi har brug for jeres input til fremtidige services, uddannelser og samarbejder i den maritime sektor.

Vi glæder os til at se jer!

For mere information – klik her.

Detaljer

Dato:
21. marts
Tidspunkt:
10:00 - 13:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Odense Havn
Kystvejen 100
Munkebo, 5330
+ Google Maps