Hjem > Medlemmer > Hans Jensen Lubricators
8. marts 2017

Hans Jensen Lubricators

Hans Jensen Lubricators producerer cylindersmøresystemer til marine totakts dieselmotorer. Ved at reducere olieforbruget med op til 60% tilbyder Hans Jensen Lubricators deres kunder en grønnere profil med en samtidig besparelse på driftsomkostningerne.

Hans Jensen Lubricators produkter er løsningen på nogle af udfordringerne inden for shipping, såsom kold korrosion, øgede omkostninger, nye energireguleringer og krav om sejlhastighed.

Hans Jensen Lubricators tilbyder desuden fremragende eftersalgsservice, hvilket skaber yderligere værdi for kunden. Hans Jensen Lubricators salgsteam kan hjælpe med optimering af tilførselshastigheder, evaluering af cylindertilstanden og arrangere årlige serviceaftaler, hvilket holder cylindervedholdelsen på et minimum.

I næsten 100 år har Hans Jensen Lubricators været et familieejet og -drevet firma, og i dag er det fjerde generation, der leder firmaet. Hans Jensen Lubricators hovedkontor ligger i Hadsund, Danmark med salgskontorer i Shanghai, Kina og Singapore.


Hans Jensen Lubricators A/S
Smedevænget 3, 9560 Hadsund

Adm. direktør Rasmus Hans Jensen

Tlf.: +45 98 57 19 11
E-mail: hjl@hjlubri.dk
Web: www.hjlubri.dk/


Læs mere om