Hjem > Medlemmer > DESMI Pumping Technology
8. marts 2017

DESMI Pumping Technology

DESMI er et globalt selskab, der er specialiseret i udvikling og fremstilling af pumpeløsninger til brug i markedssegmenterne maritim industri, olieudslipsbekæmpelse, forsvar og brændstof samt forsyning.

Det er karakteristisk for DESMI pumper at de har første klasses design, der i kundekredsen har høj anerkendelse for pålidelighed, effektivitet, funktionalitet og slidstyrke.

DESMIs produktkvalitet, evne til at tilpasse sine løsninger og høje teknologiske ekspertise er faktorer, der gør dem til seriøse partnere med fokus på sit klimaaftryk, energioptimering, CO2-emissioner og et godt arbejdsmiljø.

Deres produktudvalg suppleret med agenturvarer fra verdens førende producenter fuldendes af beslægtede tjenester såsom design og installation af pumpeanlæg samt after sales service.

For at kunne imødekomme fremtidige kunders krav om mere helstøbte løsninger, der benytter DESMI pumper, tilbyder DESMI både hele løsninger og systemer men også individuelle standardpumper og -komponenter. Med fokus på den enkelte kundes behov tilbyder DESMI løsninger forankret i afprøvet teknologi.


DESMI Pumping Technology  A/S
Tagholm 1, 9400 Nørresundby

Sales Director Henrik Mørkholt Sørensen

Tlf.: +45 96 32 81 11
E-mail: desmi@desmi.com
Web: www.desmi.com

 

Læs mere om