Hjem > Medlemmer > Novenco Marine & Offshore
8. marts 2017

Novenco Marine & Offshore

Novenco Marine & Offshore er en verdens største leverandører af HVAC/R-systemer til den maritime industri og offshoreindustrien. De har salgs- og ingeniørkontorer i seks lande, hvilket gør det muligt for dem at tilbyde lokal service i de væsentligste skibs- og offshorebygningsområder.

Betydelige investeringer i produkt- og forretningsudvikling gør det muligt for Novenco Marine & Offshore at udbyde de mest omkostningseffektive løsninger for varme, ventilation, aircondition og nedkøling. Der ses positive tendenser på, at redere kræver systemer og produkter af højeste klasse, og dette har vist Novenco Marine & Offshore, at deres strategifokus på lavt brændselsforbrug er den rette.

Det meste af deres HVAC/R-udstyr fremstiller de selv for at sikre, at deres kunder aftager produkter af højeste kvalitet – også hvis specialfremstillet udstyr ønskes.

Deres referencelister er en af de bedste i branchen, og deres systemer er installeret på mere end 12.000 fartøjer og platforme for kunder verden over.


Novenco Marine & Offshore A/S
Galoche Allé 16, 4600 Køge

Managing Director Lasse Lindberg Nielsen

Tlf.: +45 70 12 42 22
E-mail: novenco@novencogroup.com
Web: www.novenco-marine.com


Læs mere om