Hjem > Medlemmer > C.C.JENSEN
8. marts 2017

C.C.JENSEN

C.C.JENSEN fremstiller og leverer offline olievedligeholdelses- og oliefiltreringsprodukter. De er involverede i hele kæden fra udvikling og produktion til salg af systemer til vedvarende olievedligehold. C.C.JENSENs tilgang til olievedligehold går ud på kontinuerligt at fjerne alle faste partikler, vand og luft fra alle typer olie i oliefyldt maskineri.

Kerneteknologien består af en række filter elementer med hver sine specifikationer, der dog alle har en fællesnævner; nemlig at hovedingrediensen er plantefibre. For fuldt ud at kunne leve op til deres olievedligeholdskoncept kombineres filterteknologien med andre patenterede eller forfinede teknologier der er indarbejdet i produkterne.

C.C.JENSEN fremstiller og leverer også olieabsorberende filterdele og systemer, der kan reducerer olieindholdet i bundvand til under 5 ppm.

Hovedkvarteret og produktionen ligger i Danmark med 12 datterselskaber verden over. På verdensplan har de 270 ansatte, hvoraf de 180 har base i Danmark.

C.C.JENSEN leverer CJCTM filter systemer og løsninger til offline olie vedligeholdelse og olie filtrering i forbindelse med 2- og 4 takts dieselmotorer, fremdrivnings- og sidepropelsystemer, styremaskiner, geartransmissioner, kraner og andet dækmaskineri. Produkterne og løsningerne opfylder relevante krav fra Klassifikationsselskaber, IMO resolutioner, ATEX-direktivet mv.


 

C.C. Jensen A/S
Løvholmen 13, 5700 Svendborg

CEO Stig Due

Tlf.: +45 63 21 20 14
E-mail: ccjensen@cjc.dk
Web: www.cjc.dk

Læs mere om