Hjem > Medlemmer > Caverion
8. marts 2017

Caverion

Caverion – marine og offshore installationer

Caverions mangeårige ekspertise inden for installation og service af elektriske installationer til alle former for skibe, boreplatforme, og andre offshore-lokationer gør virksomheden til et oplagt valg inden for skibs- og offshore-installationer – såvel når det gælder store totalløsninger som små specialopgaver.

Caverion kan desuden trække på en bred vifte af kompetente fagfolk. Fra den ene mand, der skal finde en fejl i en hovedtavle, til det hold af faggrupper, der skal for at lave arbejdet fra design af et fuldt el-system over installation af kabler til test og idriftsættelse.

Caverion har et specialteam af teknikere, som er specialiserede i testning og service inden for højspænding. Caverion leverer alle slags elektriske reservedele til skibe og skibsværfter, og med den lange erfaring inden for installation og service yder vores teknikere den bedste service og ekspertise ved reservedelssalg.

Caverion er ikke bare et navn på ryggen – det er din garanti for medarbejdere, der leverer varen.

Caverion i Danmark er en del af Caverion koncernen, som blev grundlagt 1. juli 2013 efter opsplitningen af YIT Groups to enheder Building Services og Industrial Services.


Caverion A/S
Vejlevej 123, 7000 Fredericia

Tlf.: +45 76 23 23 23
E-mail: caverion@caverion.dk
Web: www.caverion.dk


Læs mere om