Hjem > Medlemmer > Emerson Automation Solutions Damcos
8. marts 2017

Emerson Automation Solutions Damcos

Emerson Automation Solutions – Marine Tank Management, Damcos er en global industrispecifik vidensvirksomhed. Deres teknologi bruges i hele verden i alle skibstyper, fra små tankskibe, tørlastskibe, krydstogtsskibe, gastankere og FPSOer til offshoreenheder.

Emersons kernekompetencer ligger inden for områderne systemintegration, radar tankmåling, hydraulisk og elektrohydraulisk ventilfjernkontrol og elektropneumatisk måling samt trykteknologi. Deres produktudvalg dækker varenavne som Rosemount Marine, Damcos – Valve Remote Control og LevelDatic – Ballast Measurement Ballast & Service Tank Gauging.

Deres tætte samarbejde med kundekredsen igennem årene har skabt den filosofi, der dagligt arbejdes efter: at lytte, at lære og at agere. Det er vejen til at skabe den rigtige løsning på hver enkelt kundes problem. Løsninger der forbedrer energieffektiviteten, gennemløb og sikkerheden i skibsdriften. De tilbyder løsninger opbygget på banebrydende teknologi og årtiers industrispecifik ekspertise såvel som dybdegående viden om pålidelig og sikker drift om bord. Emerson udbyder højkvalitetsprodukter, anvendelses rådgivning og støtte i alle faser – fra design til udbytterig skibsdrift. De har gjort det til deres vision at være:

Best before, during and after.


Emerson Automation Solutions Damcos A/S
Aaderupvej 41, 4700 Næstved

Adm. direktør Jakob Nørr

Tlf.: +45 55 78 72 00
E-mail: damcos.dk@emerson.com
Web: www.emerson.com/marine


Læs mere om