Hjem > Medlemmer > MARTEC
3. juli 2018

MARTEC

MARTEC – Maritime & Polytechnic University College i Frederikshavn og Skagen, er en selvejende institution under ministeriet for forskning, innovation og videregående uddannelse. Herudover er vi et komplet maritimt uddannelsescenter på toppen af Danmark. Vi har plads til alle, og vi har uddannelse på alle niveauer i den maritime branche.

På MARTEC kan du læse til Maskinmester, Skibsassistent (befaren og ubefaren), Skibsmaskinist, Skibsfører, Sætteskipper, Fiskeskipper og Kystskipper. MARTEC er desuden udbyder af maritime ungdoms- og grunduddannelser, som HFSøfart og Skoleskibet DANMARK.

Igennem uddannelser der blander teori og praktik, ved hjælp af moderne laboratorier, Full Mission bro- og maskinrumssimulatorer, og et tæt samarbejde med erhvervet, garanterer MARTEC fremtidssikrede uddannelser. Med et samlet omfang på 14.000 m2 i Frederikshavn, Skagen og Sæby, med værksteder, Energi- og Miljølaboratorie, højderedningsbygning, brandøvelsesplads, kraner, skolehjem, radioudstyr m.m., dækker MARTEC de fleste behov.

MARTEC er relevante for erhvervslivet, med en bred vifte af kurser til industrien og den maritime sektor, inden for offshore, sikkerhed, kommunikation, energi og miljø.

Vi er ca. 90 ansatte fordelt på to skoler i Frederikshavn, i Skagen samt på Skoleskibet DANMARK.


MARTEC Hånbækvej 54, 9900 Frederikshavn
MARTEC Kragholmen 180, 9900 Frederikshavn
MARTEC SKAGEN Kuttervej 13, 9990 Skagen

Direktør Pia Ankerstjerne

Tlf.: +45 9620 8888
E-mail: martec@martec.dk
Web: martec.dk

Læs mere om