Hjem > Medlemmer > OSK-ShipTech
8. marts 2017

OSK-ShipTech

Steen Friis Design A/S

Steen Friis Design er et prisvindende arkitekt- og interiørstudio grundlagt i 1988. Vi er specialiserede inden for skibsinteriører og har mere end tredive års erfaring med design af interiører på passagerskibe for en række af verdens største redere.

Vi er specialister i udvikling af komplette designpakker, der omfatter alle aspekter inden for udvendigt og indvendigt design, konceptudvikling, skiltning og branding, passager-flow og oplevelsesøkonomi.

Gennem årene har Steen Friis Design opbygget betydelig viden om vores kunders forretningsmodel foruden dyb indsigt i passagerbehov og rejsetrends. Vi forstår vigtigheden af at udvikle fleksible, moderne og tidløse interiører, der ansporer passagererne til forbrug på rejsen.

Steen Friis Design A/S er en del af OSK Group, og sammen med OSK-ShipTech A/S er vi komplet leverandør til det internationale maritime marked og tilbyder rådgivning inden for skibsdesign og –interiører samt tekniske løsninger, og vi tilbyder en unik kombination af teknisk og kommerciel viden.


OSK-ShipTech A/S
Balticagade 12C, 1. sal. –  8000 Aarhus C

CEO Jacob Thygesen

Tlf.: +45 86 17 80 99
E-mail: mail@osk-shiptech.com
Web: www.osk-shiptech.com


Læs mere om