Del:

OSK-ShipTech

OSK-ShipTech A/S er et af Danmarks ledende skibsingeniørfirmaer. Vores ingeniører, arkitekter og designere tilbyder maritim ekspertrådgivning og skibsdesignløsninger til ejere, værfter og andre globale maritime kunder, der opererer inden for shipping, færger og passagertransport, specialskibe og heavy-lift/jack-up-fartøjer til offshore vindturbiner og meget mere.

Vi har mere end halvtreds års erfaring inden for maritim rådgivning og skibsdesign samt detaljeret indsigt i hele det maritime marked både nationalt og globalt. Vi hjælper vores kunder med alt fra konceptudvikling, skibsinteriører, ny- og ombygninger til projektledelse, udbud og kontraktforhandlinger, tilsyn og meget mere. Derudover rådgiver vi vores kunder i overholdelse af maritime regulativer som f.eks. Polarkoden, EEDI og ballastvandsystemer.

OSK-ShipTech er en del af OSK Group, som også tæller OSK-Offshore A/S samt Steen Friis Design A/S. Samlet står gruppen for specialiseret ekspertviden inden for skibsteknik og oplevelsesøkonomi om bord. Gruppen er totalleverandør i skibstekniske løsninger og frontløber inden for innovative designløsninger og services som f.eks. 3D scanning og virtual reality.

OSK-ShipTech A/S
Balticagade 15C, 2.tv, 8000 Aarhus C

CEO Jacob Thygesen

Tlf.: +45 86 17 80 99
E-mail: mail@osk-shiptech.com
Web: www.osk-shiptech.com