Hjem > Nyhedsbreve - indlæg > Ses vi til Danish Maritime Days?
25. april 2018

Ses vi til Danish Maritime Days?

Af adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Maritime

Sommeren nærmere sig, men ferien er ikke umiddelbart i kikkerten. Det er til gengæld mange spændende aktiviteter. I forrige uge deltog rigtig mange i vores årsmøde fra både Det Blå Danmark, men også andre gode samarbejdspartnere og politiske kontakter.

I denne uge løber Danish Maritime Days af stablen med mange spændende events i dagene tirsdag den 1. maj til fredag den 4. maj.  Danske Maritime afholder igen i år Danish Maritime Technology Conference, hvor vi sætter fokus på nye tendenser inden for det maritime område såsom digitalisering, automatisering og grøn teknologi og energieffektivisering. En lang række toneangivende større og mindre virksomheder vil bidrage til konferencen, og H.K.H. Prins Joachim har sagt ja til at tale ved konferencen for tredje gang i træk. Det glæder Foreningen, at H.K.H. viser den store interesse for Det Blå Danmark og de teknologier, som vi står så stærkt på.

I juni måned vil Foreningen drage til Folkemødet på Bornholm. I tæt samarbejde med Danske Rederier og Danske Havne vil vi igen i år indtage postbåden Peter, hvorfra vi vil promovere Det Blå Danmark og de mange spændende facetter, erhvervet repræsenterer. Der vil være innovationscamp for unge erhvervsskoleelever, og der vil være spændende debatter om bl.a. fremtidens muligheder inden for Blue Growth, hvor Danmark har et stort potentiale med de rigtige rammebetingelser.

Vi ses i første omgang til Danish Maritime Days!

Læs mere om