Del:

100-års jubilæum for en samlet maritim industri i Danmark

Danske Maritimes 100-års jubilæum

Når Danske Maritime den 25. april afholder årsmøde, bliver det noget særligt. Her kan Foreningen, der repræsenterer den samlede danske maritime industri, fejre 100-års jubilæum.

Sæt kryds i kalenderne den 25. april. Her afholder Danske Maritime nemlig en helt særlig udgave af det tilbagevendende årsmøde for maritimt interesserede, da Foreningen fejrer 100-års jubilæum på Nationalmuseet i København.

Inspiration fra toneangivende debattører
Det bliver et årsmøde ud over det sædvanlige, hvor deltagerne kan se frem til en indholdsrig dag med indlæg fra de toneangivende debattører serieiværksætteren Lars Tvede (om iværksætteri) og professor Steen Hildebrand (om bæredygtighed og vækst).

Maritim dialog med toppolitikere
Desuden vil deltagerne få mulighed for at overvære en dialog mellem tre af landets helt store politiske personligheder. På dagen deltager de tre toppolitikere Kristian Jensen, Kristian Thulesen-Dahl og Mette Frederiksen nemlig i en samtale med Danske Maritimes administrerende direktør, Jenny N. Braat, om fremtidens maritime industri.
Danske Maritime ser frem til at kunne byde interesserede velkommen til arrangementet. Bemærk dog, at antallet af pladser er begrænset, hvorfor tidlig tilmelding tilrådes.

Reception
Årsmødet efterfølges af en reception, som også afholdes i de smukke lokaler på Nationalmuseet.

Se hele programmet her

”Jeg er meget stolt over, at Danske Maritime stadig i dag, et hundrede år efter etableringen af Foreningen, fortsat har en enorm samfundsmæssig relevans og aktualitet. Meget vand er løbet under broen de sidste 100 år, men ét er sikkert: Danmark vedbliver med at være en maritim nation. Vi kan være stolte af vores omstillingsparate og innovative maritime industri, der har skabt, og fortsat vil skabe, vækst og velstand i alle dele af landet. Jeg ser meget frem til årsmødet og glæder mig til at fejre jubilæet med hele branchen ved den 25. april 2019.”

Jenny N. Braat
adm. dir. Danske Maritime

Hvor
Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, 1471 København K

Hvornår
25. april kl.13.00–18.00 (reception 16.30–18.00)

Tilmelding til Danske Maritimes 100-års jubilæum