Del:

Årsmøde 18. april 2013

Danske Maritime holder årsmøde den 18. april 2013. Arrangementet afholdes hos MAN Diesel & Turbo i København og indeholder oplæg fra en række prominente talere, herunder erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen.

Ved årsmødet sætter vi fokus på den danske maritime industris udfordringer og potentiale, ligesom vi stiller spørgsmålet: Hvad skal der til, hvis udfordringerne skal blive til muligheder og potentialet udnyttes til fulde?

Ved årsmødet kan du møde kolleger fra Det Blå Danmark og høre fremadskuende oplæg fra politikere, virksomhedsrepræsentanter og markedseksperter. Se programmet her. Vi gør opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser, så registrer dig allerede nu, hvis du vil være sikker på en plads. Du kan tilmelde dig her.

Den danske maritime industri er en dansk succes og styrkeposition. Danske maritime virksomheder er konkurrencedygtige og verdensførende inden for en lang række områder og teknologier, og de satser stærkt på intelligent vækst og nyudvikling.

Udstyrsleverandører og værfter i Danmark beskæftiger tilsammen mere end 30.000 personer, og branchen kan potentielt beskæftige mange tusinde flere. Grundlaget for disse job og for at skabe endnu flere er en international styrkeposition. Det kræver en særlig indsats at fastholde denne position i den hårde globale konkurrence.

Ved årsmødet kan du møde:

Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen
Direktør Lars Andersen, Arbejderbevægelsens Erhvervsråd
Adm. direktør Henrik Uhd Christensen, VIKING Life-Saving Equipment A/S
Adm. direktør Søren Nørgaard Thomsen, Esvagt
Adm. direktør Kåre Groes Christiansen, Odense Maritime Technology
Lektor Tim McAloone, DTU
Afdelingsdirektør Kim Richter, Eksportkreditfonden
Adm. direktør Chris Pålsson, Maritime-Insight
MF Karin Gaardsted (S)
MF Ole Sohn (SF)
MF Preben Bang Henriksen (V)
MF Lene Espersen (KF)
Formand for Danske Maritime og adm. direktør i MAN Diesel & Turbo, Danmark, Thomas S. Knudsen

Ordstyrer: Chefredaktør Jørgen Høg, Søfart