Danske Maritime opruster med erfaren økonom

Niels-Henrik Møller er ansat som Danske Maritimes økonomiske projektleder og skal bistå medlemmerne med indsigt og rådgivning om finansiering samt udarbejde analyser om det globale marked for skibsbygning og udstyr.

Danske Maritime opruster Foreningens rådgivning til medlemmer på det finansielle område med ansættelsen af den 46-årige cand.merc. i finansiering og regnskab Niels-Henrik Møller, der har 15 års erfaring med investeringer fra den finansielle sektor.

Det finansielle område er stadig vigtigere for medlemmer
”Vi opruster vores økonomiske kompetencer og erfaringer, fordi det finansielle område er stadig vigtigere for vores medlemmer, såvel store som små. Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at tiltrække en kapacitet som Niels-Henrik Møller, der både har fagligheden og personligheden til at yde vores medlemmer økonomisk vejledning på et højt niveau,” siger adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Maritime.

Niels-Henrik Møller får også ansvaret for sammen med ekstern konsulent Jørgen Larsen at videreudvikle Finansieringsportal.dk, som Danske Maritime søsatte i maj 2015. Samtidig skal han arbejde med finansielle rammevilkår i Danmark og Europa.

Industri med potentiale og udfordringer
”Jeg ser frem til at bidrage med mine kompetencer og erfaringer til den vigtige danske maritime industri, som har et enormt udviklingspotentielle, men også store udfordringer på det finansielle område, og jeg glæder mig meget til det intense og nære samarbejde med mange forskellige medlemsvirksomheder,” siger Niels-Henrik Møller.

Niels-Henrik Møller er uddannet cand.merc.FIR fra CBS i 1998, og han har siden beskæftiget sig indgående med særligt investeringer i danske og internationale aktier hos blandt andre Nordea, Banknordik, Amagerbanken og senest hos Gladsaxe Kommune, hvor han det seneste år har haft ansvaret kommunens investeringer og gældsstyring.

Blandt Niels-Henrik Møllers øvrige faste opgaver vil være at udarbejde løbende markedsrapporter til Danske Maritimes medlemmer samt at repræsentere Danske Maritime i Servitizationsprojektetet i regi af Blue INNOship.