Del:

Gratis webinarer om Industri 4.0 og LEAN

I samarbejde med IBA – Erhvervsakademiet i Kolding udbyder Danske Maritime hen over efteråret to gratis webinarer om emner med relevans for den danske maritime industri.

’Industri 4.0: Automation i industrien’ onsdag den 4. oktober 2017, kl. 10-11
På dette webinar kan du blive klogere på, hvad automation betyder for produktionen, virksomhedens dagligdag og medarbejdernes kompetencer, og hvordan man kan integrere eller forny eksisterende produktion med automatiske og digitale løsninger. Tilmelding foregår via dette link
Industri 4.0: Automation i industrien

’Status på LEAN – kom godt videre’ tirsdag den 7. november 2017, kl. 10-11
Dette webinar præsenterer eksempler på danske virksomheder, som arbejder med LEAN. Webinaret har fokus på, hvor langt de er nået, og hvilke udfordringer de er stødt på undervejs. Tilmelding foregår via dette link. Status på LEAN, kom godt videre

Webinarerne er åbne for alle, men de er tilrettelagt, så emnerne passer til maritime industrivirksomheder. Underdirektør Cecilie Lykkegaard, Danske Maritime, vil deltage i webinarerne og bidrage til, at debatterne også handler om udfordringer, der er kendetegnende for den maritime industri. I webinaret den 4. oktober deltager desuden forretningschef for Proces Automation and Service, Ahmed Abou Chawk, ABB.

Send spørgsmål inden webinarer
Du kan være med til at præge indholdet af webinarerne ved at sende eventuelle spørgsmål eller ønsker om gennemgang af særlige problemstillinger inden for emnerne til Danske Maritime forud for webinarerne. Du kan sende dine spørgsmål/problemstillinger til Cecilie Lykkegaard på cl@danskemaritime.dk senest to dage før det pågældende webinar.