Hjem > Nyheder > Kender du Luftvisionen?
20. november 2020

Kender du Luftvisionen?

Danske Maritime sidder i styregruppen i Luftvisionen, hvor vi i samarbejde med bl.a. Miljøministeriet arbejder for at gøre Danmark førende på verdensmarkedet i at udvikle og levere grønne teknologier til renere luft.

Innovative ren luft-løsninger er til gavn for både miljø, sundhed, vækst og beskæftigelse. Og det gælder både til lands og til vands, hvor den danske maritime industri producerer en lang række løsninger, der bidrager til at gøre den internationale skibsfart mere klima- og miljøvenlig, fx scrubbere og landstrømsanlæg.

Så for at styrke den danske eksport er en bred kreds af aktører gået sammen om at promovere de gode danske løsninger på tværs af brancher og samtidig sikre en effektiv gennemførelse og håndhævelse af international regulering af luftforurening – både i Danmark, i EU og globalt.

Derudover arbejder vi for at skabe bedre sammenhæng mellem forskning, udvikling og innovation, og i denne film – som meget gerne må deles – beskriver vi både udfordringer og løsninger:

https://promo.com/share/5f749c443869b7618c6df310?utm_source=v1_shareDialog2_copy

Du kan læse mere om Luftvisionen her: http://luftvisionen.dk/

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om emnet, er du meget velkommen til at kontakte vores tekniske chef Valdemar Ehlers på ve@danskemaritime.dk eller tlf. +45 42 14 95 29.

Læs mere om