Mød Det Blå Danmark på Folkemødet 2017

Mogens Jensen (S) synger i lighed med Søren Pind (V) sømandsviser fra Det Blå Danmarks scene på Postbåden Peter.

Igen i år er Danske Maritime sammen med Danske Rederier og Danske Havne at finde på Bornholm, når fire dages politisk folkefest løber af stablen den 15.-18. juni 2017.

Postbåden Peter danner for femte gang rammen om Det Blå Danmarks deltagelse i Folkemødet, som byder på en lang række aktiviteter – i form af såvel debatter som andre spændende indslag.

Sømandsviser og debat om overimplementering
På Postbåden Peter er der fuldt program fra torsdag til søndag. Der vil bl.a. være debatter om globalisering, uddannelse, klima, vækst og overimplementering, ligesom skibet sætter sejl til netværkslounge fredag aften og stemningsfulde sømandsviser fremført af Søren Pind (V) og Mogens Jensen (S) lørdag aften. Både fredag og lørdag vil der desuden blive dystet på maritim paratviden i ’Sænke Slagskibe’, og der vil også være mulighed for at komme ud at sejle med Det Blå Danmark i løbet af Folkemødet.

Masser af politikere og organisationer på båden
En lang række prominente beslutningstagere vil gæste Postbåden Peter i løbet af Folkemødets fire dage. Brian Mikkelsen (K), Lars Christian Lilleholt (V), Troels Lund Poulsen (V), Morten Bødskov (S), Magnus Heunicke (S), Bendt Bendtsen (K), Jeppe Kofod (S) og Anders Johansson (K) er blot nogle af de politikere, man kan møde ombord på Postbåden Peter til Folkemødet. Herudover vil man kunne møde repræsentanter fra ikke bare de tre blå organisationer, men også en række andre organisationer, tænketanke og virksomheder, herunder Dansk Metal, IDA, Tænketanken Europa, Dare Disrupt, Siemens Wind Power, Dansk Energi og WWF.

Jenny N. Braat: Frirum til at lytte på hinanden
Adm. direktør Jenny N. Braat, Danske Martime, deltager også i år i paneldebatter på Folkemødet, men hun kommer til Allinge lige så meget for at netværke.

”Folkemødet er et fantastisk frirum, hvor vi kan møde både de politikere, vi som organisation sædvanligvis ser en del til, og folk fra virksomheder og organisationer, som vi typisk har hørt om, men sjældent får lejlighed til at tale med. Det er et godt sted at lytte og lade sig inspirere, og det glæder jeg mig meget til,” siger Jenny N. Braat.

Læs mere på Folkemødets hjemmeside
På Folkemødets hjemmeside kan man orientere sig om de mange aktiviteter på Folkemødet 2017. Et overblik over Det Blå Danmarks aktiviteter er at finde her. Siden opdateres løbende frem til Folkemødet.

Det Blå Danmarks deltagelse i Folkemødet 2017 er igen i år støttet af Den Danske Maritime Fond.