Del:

Så starter Danish Maritime Days 2015

Her er et par highlights:

6. oktober: Kom med dine bud på fremtidens maritime verden!
Danske Maritimes ePhD kandidat Matt Spaniol står bag Shipping2025-konferencen under Danish Maritime Days hvor han sammen med deltagerne vil bygge scenarier for fremtidens maritime branche. Deltag i undersøgelsen her og for dine bud inkluderet.

6. oktober: Drøft dilemmaer om maritim innovation
Den globale maritime industri er udsat for en række udfordringer, der kræver såvel evnen til at tænke innovativt som til at kunne inddrage kompetencer fra flere forskellige fagdiscipliner. To af disse udfordringer vil bliver taget op på et seminar 6. oktober 2015 under Danish Maritime Days med titlen Market Driven Innovation.

6. oktober: Hvad vil drive den maritime vækst i det baltiske område
Deltag I konferencen “Drivers for Blue Growth in the Baltic Sea Region

6. oktober: Kickoff-seminar om Fremtidens Maritime Håndværker
Læs mere

 

7. – 8. oktober: Fuldt program for Danish Maritime Technology Conference
Danish Maritime Technology Conference den 7. – 8. oktober 2015 er en nyskabelse for redere, shipmanagement-virksomheder og værfter på dette års Danish Maritime Days. Emnerne er ny teknologi, innovation og maritime vækstområder. Programmet er opdateret med hovedtalere. Der er fortsat enkelte ledige pladser.

8. oktober: Prins Joachim taler på Danish Maritime Technology Conference
H.K.H. Prins Joachim taler på andendagen af det tekniske topmøde, som arrangeres af Danske Maritime og foreningens medlemmer.
9. oktober: Besøg miljøvenlig LNG-pram fra Tyskland
Under Danish Maritime Days 2015 har Danske Maritime i samarbejde med tyske Becker Marine Systems arrangeret en rundtur på verdens første miljøvenlige LNG Hybrid Barge HUMMEL. En eksklusiv tur for Danske Maritimes medlemmer. Arrangementet finder sted fredag den 9. oktober i tidsrummet 9:00-10:00. Der er plads til 40 personer om bord fordelt på fire grupper. Hver rundtur varer 15. minutter. Tilmelding senest fredag den 2. oktober efter først til mølle-princippet til Tor Hjorth-Falsted