Del:

Ses vi til Skandinaviens største iværksætterkonference?

 

Danske Maritime er med, når der i de kommende to dage, 18. – 19. september, afholdes TechBBQ – Skandinaviens største iværksætter konference. TechBBQ er et åbent event for alle med interesse i teknologi og innovation, særligt iværksættere, investorer og ledere inden for tech og innovation.

I år bliver konferencen større end nogensinde med over 150 oplægsholdere, over 40 workshops og over 2.500 iværksættere, som står klar til at fortælle om deres virksomheder. Arrangørerne regner med, at over 8.000 besøgende vil lægge vejen forbi Øksnehallen i København.

I år vil der for første gang være et maritimt spor, hvor Danske Maritime er partner. Her kan man få et indblik i de rigtig mange spændende ting, der foregår i det maritime iværksættermiljø, og netværke med både nye og mere etablerede maritime virksomheder.

I tråd med vækstplanen for det Blå Danmark sætter Danske Maritime fokus at gøre Danmark til en global frontløber inden for maritim teknologi, på at sikre konkurrencedygtige rammevilkår, på at skabe flere praktikpladser i de maritime erhverv – og i det hele taget fortælle om alt det, som Det Blå Danmark har at byde på, fortæller Jenny Braat, adm. direktør i Danske Maritime:

  • Vi vil blandt andet gerne understøtte, at dygtige iværksættere møder relevante investorer. Danmark er førende på mange fronter indenfor maritim teknik, ikke mindst når vi taler miljøteknologi. Løsninger som ofte er opstået ved, at en eller flere iværksættere har efterprøvet en rigtig god idé og gjort den levedygtig. Derfor er det vigtigt at få synliggjort nogle af de spændende maritime start-ups, vi har, og medvirke til, at de kan udvikle sig til levedygtige maritime virksomheder. Det bidrager denne konference til, siger Jenny Braat.

Danske Maritime er med begge dage og kan kontaktes i det maritime område eller via konferencens app.

Udover den maritime industri, går konferencen på tværs af mange teknologiske områder, hvor der er rig lejligheden møde og lære fra innovative tech-hjerner, prominente startups, gazelle-virksomheder og berømte investorer fra hele Europa.

Det er stadig muligt at komme med. Læs mere på hjemmesiden www.techbbq.dk