Del:

Tuco Marine vinder prestigefuld pris

Tuco vinder pris

Tuco Marinas engagement i akvakultursektoren har betalt. Tuco Marines ProZero-fartøj i den specielle højtryksrensningsversion er blevet tildelt den prestigefyldte pris “Best Inshore Aquaculture Boat 2018” af International Work Boat World Magazine.

Den 15 meter lange arbejdsbåd beskrives af bladet som “En meget omhyggeligt gennemtænkt og velplanlagt båd, der har til formål at opnå særdeles høj effektivitet. Et usædvanligt stærkt optimeret design, der har været meget godt udført af en meget travl bygherre”.

Prozero HPC-båden er bygget af kompositmaterialer, der reducerer karossens strukturvægt og sikrer lav vedligeholdelse og overlegen holdbarhed. Takket være den lave vægt og de to indbyggede dieselmotorer, der er forbundet med det karakteristiske Volvo Penta IPS-fremdrivningssystem med fremadvendte, roterende propeller, kan fartøjet operere med mere end 33 knob. Kombinationen af lav vægt og effektiv fremdrift resulterer i upåklagelig styring og håndtering, brændstofeffektivitet i verdensklasse og minimal miljøpåvirkning.

“Vi er meget glade for at modtage denne prestigefyldte pris. For os viser dette, at vores engagement og engagement i at opfylde alle behov og krav i en højt specialiseret og kræsne industri som akvakultur virkelig betaler sig, når det kommer til anerkendelse fra arbejdsbådeindustriens interessenter. Vi ville ikke have været i stand til at udvikle ProZero-linjen af fartøjer uden de utallige brugerinterviews og tests, der blev udført med branchens interessenter. Dette har virkelig drevet vores løbende forbedrings- og udviklingsproces til det succesfulde resultat, som repræsenteres af prisen “, siger Jonas Pedersen, adm. Direktør for Tuco Marine.

Båden blev solgt til AKVA Marine Services fra Norge i samarbejde med Tuco Marine’s lokale partner på akvakulturmarkedet. Det blev overleveret efter vellykkede havforsøg af Kjetil Nygaard fra ProZero Norway sammen med medejer og projektleder Jakob Frost fra Tuco Marine.

Skrogstrukturen til denne særlige ProZero-model har særlige vedhæng og forstærkninger, der gør den ideel til drift af akvakulturbrug. ProZero-skroget sørger for en stabil tur, selv i uslebne hav, hvor de fleste skibe skal overgive sig.

ProZero-både er tilgængelige i flere versioner, som alle er omhyggeligt skræddersyet til at passe til særlige brugskrav. Cockpitlayoutet i arbejdsbådene er indrettet til at maksimere brugen af state-of-the-art operationsstyring og situationsbevidste elektroniske hjælpemidler.

For mere information kontakt direktør Jonas Pedersen på telefon 7020 3898 eller email: jonas@tuco.dk.