Del:

Tuco præsenterer ny ProZero 10m Walk-A-Round arbejdsbåd

Pressemeddelelse mandag den 5. august 2019

 

Kort før Aqua Nor 2019 i Trondheim Norge, verdens største Aqua Culture-udstilling, præsenterer Tuco Marine den splinternye ProZero 10m Walk-A-Round Workboat. Den nye båd supplerer Tucos sortiment af ProZero-arbejdsbåde og patruljefartøjer. Og er dedikeret til Workboat, Crew transfer og dykker markederne.

Den nye ProZero 10m Walk-a-Round DCW er strategisk placeret i 10m størrelsen og ambitiøst udstyret til persontransport og operationer i kystnære farvande og bygger på den velprøvede, pålidelige og yderst sødygtige ProZero skrog platform.

Som alle ProZero-fartøjer er denne båd bygget af robuste letvægtsmaterialer og carbonkompositter, hvilket reducerer bådens vægt og derved muliggør både højere hastigheder og lavere brændstofforbrug.

Gode sejlegenskaber og ergonomi er nøglen til at foretage lange og udmattende operationer for fartøjernes besætning, og ProZero 10 m walkaround Workboat er designet til at levere netop det.

Med sit non-stepped, variable deadrise V-bund, og en underløben stævn og brede shines, giver skroget en sikker og pålidelig platform til højhastighedssejlads og håndtere selv meget voldsomt vejr fremragende.

ProZero 10m Walk-a-round arbejdsbåden er yderligere designet til at minimere støj og vibrationer, samtidig med at man med bevaret strukturel stivhed, integritet og styrke forbedre den operationelle vindue for fartøjet.

Walk-around layoutet med en centreret kabine giver fleksibilitet og plads til en række forskellige opgaver og fortøjningssituationer. Det indvendige kabinelayout er tilpasset de operationelle krav og kan omdannes til andre specifikke miljøer med komfortable overnatningsområder til besætningen eller flere siddepladser for effektiv person- / besætningstransport.

Cockpitlayoutet i ProZero 10m er designet for at maksimere brugen af avancerede elektroniske navigations- og kommunikationsmidler. Og kabinen kan udstyres med pantry inkl, vask og køleskab sammen med en behagelig spiseplads, hvor besætningen kan spise og slappe af. hvilepladser er integreret under kabinen og under fordækket for at give besætningen og passagererne mulighed for at hvile ombord.

Med ProZero-serien tilbyder Tuco Marine Group brugerspecifikke designs. Alt er bygget i nøje overensstemmelse med specifikke kundekrav, og kunderne kan vælge mellem talrige muligheder hvad angår eksempelvis styrehus, styrekonsol-layout og meget mere. ProZero-fartøjerne er desuden tilgængelige i forskellige længder og bredder baseret på en række gennem testede og standardiserede skrogdesigns.

Tuco’s grundlæggende ambition er at tilbyde ProZero-fartøjer, der overgår de nuværende markedsstandarder med hensyn til både ydeevne, pålidelighed og brugervenlighed. Vi stræber også efter at være markedsledede leverandører af de letteste, mest holdbare og mest pålidelige professionelle arbejdsbåde.

For at opnå den bedste balance mellem designtilpasning og leveringstid har Tuco arrangeret hele design- og byggeprocessen omkring et modulbaseret system. Med den modulære metode er det muligt at foretage tilpasninger hurtigt, nemt og billigt.

“Det modulbaserede design gør det muligt for os at tilbyde kunderne en relativt kort leveringstid sammenlignet med markedsgennemsnittet, samtidig med at de får et produkt, der er skræddersyet til deres specifikke behov. Modularitet gør det nemt at opretholde den meget høje standard for kvalitet og pålidelighed, vi stræber efter”, siger adm. Direktør i Tuco, Jonas Pedersen.

En video kan findes her:
https://prozero.dk/10m-workboat/

For mere information kontakt direktør Jonas Pedersen:
telefon 0045 7020 3898
email: jonas@tuco.dk.

Source: Tuco Marine Group