Del:

Tuco sælger ProZero Interceptor til politispecialenhed i Hamborg

Tuco Marine Group skal levere en absolut brutal ProZero 8m Center Console Interceptor til Hamburg Police Special Forces.

Den 8 meter lange ProZero CC Interceptor er en kortere efterfølger til ProZero 12m Interceptor og lever op til de samme høje standarder. Gode operationelle egenskaber og ergonomi er nøglen til vedholdende og udmattende højhastighedsoperationer på vandet, og ProZero 8m Center Console er designet til at give netop det.

Med sit non-stepped, dybe V-bundskrog med de fine stævnlinier, en flared bow, brede shines, og enkelte sprayrails, giver skroget en sikker og pålidelig plarform for hurtige operationer og håndtere de mest ekstreme forhold på sikker vis.

Den 8 meter lange Interceptor er bygget på den dokumenterede, pålidelige og ekstremt sødygtige ProZero-skrogplatform. Interceptoren er ligesom sine ProZero-søstre konstrueret af lette kompositmaterialer – mere specifikt carbonfiber kompositter, der betyder uovertruffen styrke-til-vægt-forhold. Anvendelsen af stærke og lette materialer giver en lav totalvægt, hvilket medfører høj ydelse, fremragende brændstofeffektivitet og øget operationel rækkevidde. Derudover er kompositmaterialerne praktisk talt vedligeholdelsesfrie. Takket være den lave vægt og ProZero-skrogdesignet er ProZero-bådene i stand til at nå hastigheder på over 40 knob i fuld last. Dette gælder også for den nye Interceptor, som er strategisk dimensioneret og omhyggeligt udstyret til boarding og patruljemissioner i såvel kystfarvande som på åbent hav.

Designprocessen har fokuseret ligeligt på både “hårde” og “bløde” elementer. Samtidig med bevarelse og optimering af den strukturelle stivhed, integritet, styrke, og kompromisløs missionskapacitet er der blevet givet tilsvarende opmærksomhed til besætningens komfort og arbejdsmiljøet om bord. God ergonomi under høj hastighed og boardingoperationer er sikret med det omhyggeligt udformede lay-out og de stødabsorberende sæder, der gør det muligt for besætningen at sejle hurtigt og sikkert under alle vejrforhold. Udstyr, sæder og konsoller er nøje placeret for at lette koordinering af arbejdet ombord og for at sikre state-of-the-art missions styring og brug af det mest avancerede elektroniske navigations, og kommunikations udstyr.

Centerkonsol dækslayoutet giver høj fleksibilitet og plads til varierende missioner. Layoutet er modulært og kan hurtigt omdannes, gennem de i dørken indbyggede cargo rails, til alternative missionsspecifikke lay-outs med flere eller færre siddepladser, våbenbeslag eller ekstra last områder.

“Vi er enormt begejstrede og stolte over, at Hamburg Police Special Forces har valgt vores ProZero 8m CC Interceptor. Vi har arbejdet hårdt og målrettet med dette design og kontrakten er virkelig en anerkendelse af teknologien og de produkter, vi har udviklet og raffineret i årevis. Vi håber, at denne nye båd kan bidrage til at bringe Hamburg-politiets udstyr til et endnu højere niveau, der støtter byens sikkerhed og borgere på den allerbedste måde. Vi glæder os til et stærkt samarbejde ikke kun nu, men også i fremtiden, “siger Jonas Pedersen, CEO hos Tuco Marine.

For yderligere informationer
Jonas Pedersen
Man. Dir. i Tuco, telefon: 70203898