Del:

Unge hænder og hjerner udvikler innovative løsninger ved årets Innovation Camp på TEC

 

I disse dage løber årets Innovation Camp på TEC (Technical Education Copenhagen) af stablen. Det er TEC, der står for organisering og afvikling af campen, som Danske Maritime i regi af Fremtidens Maritime Håndværker deltager i.

35 kommende smede, elektrikere, automatikteknikere, datateknikere, finmekanikere, industriteknikere og maskinmestre fra hhv. TEC, EUC Syd, TECHCOLLEGE, Mercantec og SIMAC deltager i årets camp, og den case, eleverne arbejder med, har et maritimt såvel som et plastorienteret fokus. Eleverne dyster nemlig om at finde en innovativ og automatiseret løsning på problematikken omkring plast i havene.

Flere af Danske Maritimes medlemmer er engageret i campens virksomhedspanel, som giver sparring til eleverne, samt i juryen på finaledagen, hvor blandt andre CEO Rasmus Elsborg, ReFlow Maritime, produktionsleder og lærlingeansvarlig Mikkel Skovboel, MAN Energy Solutions, forretningsudvikler Majbrit Hoppe, Fyns Maritime Klynge og CEO Mikkel Hansen, Maritime Development Center (MDC) deltager.

Uddannelseskonsulent Stine Hallingskog, Danske Maritime, har været med undervejs og har bl.a. holdt oplæg om præsentationsteknik og givet feedback på gruppernes pitch som forberedelse til den store finaledag fredag d. 16. august, hvor årets vindergruppe kåres.

Campen hos TEC er med til at koble undervisningsmiljøer og virksomheder tættere på hinanden, og Danske Maritimes deltagelse er et vigtigt led i Foreningens fokus på uddannelse, innovation, tværfaglighed og rekruttering.