Del:

Danske Maritime aflyser årsmøde

I forlængelse af den krise som Danmark og resten af verden befinder sig i, og usikkerheden omkring hvad der vil ske de kommende måneder, har Dansk Maritime besluttet at aflyse årsmødet den 29. april 2020.  Vi ved endnu ikke, hvornår situationen normaliseres, og derfor har vi ikke sat en ny dato på, men vælger i år at aflyse helt.

Årsmødet er ellers normalt noget, vi i Foreningen ser meget frem til, og årets program bød på mange spændende oplægsholdere – bl.a. erhvervsminister Simon Kollerup og Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen. Men som situationen er lige nu, vil det næppe allerede om en måned være forsvarligt at samles i større antal, siger adm. direktør Jenny Braat:

– Det er virkeligt ærgerligt, men vi har alle et ansvar, og med den situation som verden befinder sig i, er det alligevel heller ikke det rette tidspunkt at holde årsmøde på. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger, og koncentrerer os nu om det kæmpestore arbejde med at håndtere coronakrisen. Der dukker nye spørgsmål op hver dag, og de næste mange uger kommer vi til at arbejde på højtryk sammen med vores medlemmer for at få den maritime industri bedst muligt navigeret igennem den her situation, siger Jenny Braat.

Næste årsmøde bliver således april 2021.