Del:

Ny jurist hos Danske Maritime med søfart i blodet

 

Danske Maritime har ansat den 33 årige jurist Alexander Rabenberg, der dermed vender tilbage til den maritime branche, hvor hans karriere oprindeligt begyndte.

  • Den maritime verden har altid fascineret mig, hvilket var grunden til, at jeg oprindeligt uddannede mig som søfragtspeditør, og i de efterfølgende år arbejdede med dette i USA. Efter grundig overvejelse tog jeg næste skridt og besluttede mig for at læse jura, hvilket gav mig rig mulighed for at fordybe mig i den maritime retning, og dermed var vejen lagt, fortæller Alexander Rabenberg.

Undervejs har Alexander Rabenberg blandt andet arbejdet hos DI transport, som søfragtspeditør hos DHL Global Forwarding og har senest været ansat som jurist i transportvirksomheden Link Logistics. Men nu retter han fokus 100 pct. mod den maritime industri. Hos Danske Maritime er han ansat til at varetage alle former for juridiske emner, og en del af opgaven er således at rådgive medlemmerne i både nationale og internationale sager.

  • Danske Maritime er en historisk organisation, som jeg glæder mig meget over at være blevet en del af. Jeg har haft et ønske om at fordybe mig i den maritime branche og kan i dette job bruge hele min erfaring til at løse de meget forskelligartede opgaver. Så det er spændende, og jeg vil gøre mit bedste for at yde en kompetent service for vores medlemmer – dét kan de forvente, siger Alexander Rabenberg.

Privat er Alexander Rabenberg gift med Maria, som er professionel violinist, og bor lige ved vandet på Islands Brygge i København. Familien nyder rejser i Europa og gourmet mad, men holder også meget af afslappede dage i sommerhuset.