Del:

Ny medlemsservice skal hjælpe flere maritime projekter i gang

 

Hvis en maritim virksomhed har behov for at søge tilskud til at udvikle ny teknologi eller til at administrere projekter, kan det være noget af en tilskudsjungle at finde rundt i.

Der findes en stribe relevante tilskudsordninger i både Danmark og EU, men det kan være en meget krævende proces at søge, og derfor tilbyder Danske Maritime nu sine medlemmer en hjælpende hånd.  Både i forhold til at afdække, hvor der kan søges til et givent projekt, og i forhold til at få udformet en ansøgning, som er fyldestgørende.

Danske Maritime forventer, at tilskudsordningerne som en del af klimakampen vokser i både EU og Danmark i 2020. Medlemmerne af Dansk Maritime er stærkt teknologisk baserede og medvirker i indsatsen for CO2 nedsættelsen og et renere miljø. Dermed er medlemmerne placeret i et godt felt, hvor der i en del tilfælde vil være mulighed for at opnå tilskud. Med den nye service vil Danske Maritime gerne bidrage til, at endnu flere maritime projekter får luft under vingerne.

Vores ekspert i tilskudsjunglen er Niels Freese, som har mere end ti års erfaring som fundraiser samt forståelse for den maritime sektor efter ansættelse hos MAN Energy Solutions.

Du kan læse mere om den nye medlemsservice her, hvor du også finder Niels’ kontaktoplysninger.